Kockázatfelmérés és átvilágítás

Az ipari rendszerek és eszközök kiberbiztonsági megfelelőségének vizsgálatát, biztonsági átvilágítását, kockázatfelmérését és értékelését nemzetközi módszertanok segítségével és az adott terület szabványának figyelembe vételével végezzük.

Az ipari környezetek kockázatfelmérésére és átvilágítására a legismertebb és legelterjedtebb nemzetközi módszertanokat, szabványokat és ajánlásokat használjuk, mint például az ISO/IEC 27001, NIST 800-82, ISA/IEC 62443, de tapasztalt és felkészült auditoraink olyan területspecifikus szabványok kiberbiztonsági elvárásainak teljesülését is képesek vizsgálni, mint például az autóiparban elterjed IATF-16949.

A kockázatfelméréshez használt módszertan vagy szabvány kontrollpontjain végig haladva biztosítható az ipari rendszerek hiányosságainak és nemmegfelelőségeinek azonosítása, illetve a rendszer kiberbiztonsági érettségének felmérése. A kockázatfelmérés és értékelés eredménytermékei alkalmasak a konkrét cselekvési tervek kidolgozására, illetve a feltárt kockázatok csillapításához megfelelő inputtal szolgálva, a nemmegfelelőségek megszűntetésére.

A kockázatfelmérés és biztonsági átvilágítás javasolt minden olyan ipari, gyártási, termelési rendszert működtető szervezet részére, akik jogszabályi, vagy szabvány megfelelőséget kívánnak elérni ezen a területen, vagy fel szeretnék tárni a technológiai, szabályozási kockázatokat és kitettségeket.

Alverad Technology Focus Kft.

Tel: +36 1 550 7557
E-mail: info@alverad.hu
Székhely: 1119 Budapest, Andor utca 21.c
Kiberbiztonsági vizsgálólaboratórium:
1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. II. ép. 1.emelet
Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 104.

LinkedIn