Pártatlansági Nyilatkozat

Az Alverad Technology Focus Kft. ügyvezetőjeként kijelentem, hogy az Alverad Technology Focus Kft. kiberbiztonsági vizsgálólaboratórium nem végez termékvizsgálattal, ellenőrzéssel, felügyelettel összefüggésben vagy kapcsolatban álló tanácsadást.

Az Alverad Technology Focus Kft. minden dolgozója mindenféle olyan politikai, gazdasági, kereskedelmi, pénzügyi és egyéb ráhatástól mentesen dolgozik, amely befolyásolhatná a vizsgálati, ellenőrzési vagy tanúsítási tevékenységét, illetve annak eredményeit.

Alverad Technology Focus Kft. tulajdonosai nem avatkoznak be az Alverad Technology Focus Kft. szakértői, vizsgálati, ellenőrzési tevékenységébe, és az Alverad Technology Focus Kft. semmilyen külső forrásból származó, rendszeres pénzügyi támogatásban nem részesül.

Az Alverad Technology Focus Kft.Kft. kiberbiztonsági vizsgálólaboratóriumának valamennyi megbízója, ügyfele számára megkülönböztetés nélkül, egyformán lehetővé teszi szolgáltatásainak igénybevételét. Az alkalmazott eljárások, szabályozások kizárólag szakmai, jogi szempontokat vesznek figyelembe, a kérelmező ügyfél lehetőségeit indokolatlanul nem korlátozzák.

A vizsgáló, ellenőrző és tanúsító szervezet önálló egységként, munkáját minden külső és belső befolyástól mentesen végzi; saját, kinevezett vezetővel rendelkezik, akinek szakmai függetlensége minden szempontból biztosított.

A pártatlanság, diszkriminációmentesség betartását az Alverad Technology Focus Kft. ügyvezetőjeként folyamatosan ellenőrzöm és értékelem.

 

Budapest, 2018.10.31.

Hinkel Attila

Ügyvezető

Alverad Technology Focus Kft.

Tel: +36 1 550 7557
E-mail: info@alverad.hu
Székhely: 1119 Budapest, Andor utca 21.c
Kiberbiztonsági vizsgálólaboratórium:
1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. II. ép. 1.emelet
Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 104.

LinkedIn