Az
Alverad Technology Focus Kft.
Integrált Irányítási Politikája

Elkötelezettség

Az Alverad Technology Focus Kft. menedzsmentje és ezen keresztül minden munkatársa elkötelezett az 

– MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti minőségirányítási rendszer, 

– MSZ ISO/IEC 27001:2022 szerinti információbiztonság irányítási rendszer, valamint az 

– MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szerinti akkreditált kiberbiztonsági vizsgálólaboratórium 

követelményeinek teljesítése és a szabványokon alapuló működés folyamatos fejlesztése iránt. 

360°Biztonságmenedzsment 

Szolgáltatási portfoliónkat úgy alakítottuk ki, hogy egy kézből tudjunk teljeskörű támogatást nyújtani partnereink kiberbiztonsági kihívásainak megoldásában. Rendszerben gondolkodva, komplex módon közelítünk a biztonsághoz, segítünk feltárni a hiányosságokat, közösen kidolgozzuk a megfelelő megoldásokat és támogatást nyújtunk azok megvalósításában! 

Független szakmaiság 

Akkreditált kiberbiztonsági vizsgálólaboratóriumként szakértői munkánkat szigorúan szakmai alapokon, pártatlanul, részrehajlás nélkül végezzük. Nem képviselünk gyártókat, termékfüggetlen módon, kizárólag Partnereink biztonsági érdekeit tartjuk szem előtt. Munkatársaink szakmai képességeit folyamatosan fejlesztjük, naprakészen tartjuk a kiberbiztonság aktualitásaihoz igazodva. 

Integrált partnerség 

Munkánk során törekszünk Partnereinkkel együtt gondolkodva a rugalmas, konstruktív együttműködésre. Célunk megismerni biztonsági céljaikat, szervezeti, működési és technológiai sajátoságaikat és egyedi, helyzetspecifikus, előremutató megoldásokat kidolgozni. Így tudjuk külsősként is egy belsős hatékonyságával támogatni Partnereinket biztonsági törekvéseik megvalósításában. Vállalati működésünk során rendszeresen elemezzük működési és biztonsági kockázatainkat, célokat tűzünk ki és valósítunk meg annak érdekében, hogy a tudomásunkra jutott vagy általunk létrehozott információk bizalmasságát, sértetlenségét és rendelkezésre állását, valamint a működésünk folytonosságát fenntartsuk. 

 

Jelen Irányítási Politika a Szervezet valamennyi munkatársa, ügyfele és érdekelt fele számára közzétett dokumentum.