Szolgáltatások

360° Biztonságmenedzsment

Szolgáltatás portfóliónk széleskörben lefedi a vállalatok információbiztonsági igényeit. IT audittal és biztonsági átvilágítással kezdődően felmérjük a vállalatod kitettségét a kiberfenyegetésekkel szemben, majd hosszú távon is fenntartható biztonsági stratégiát alkotunk, ami kiterjed a szervezet működésének egészére.

 

Támogatjuk a biztonsági törekvéseid megvalósítását, segítséget nyújtunk a megfelelő beszállító partnerek kiválasztásában. Vállalatodat felkészítjük a jelen információbiztonsági próbatételei mellett a jövő kihívásaira is, az adataid és a rendszereid bizalmasságának, sértetlenségének és rendelkezésre állásának biztosítása érdekében.

Fenyegetettségelemzés

A biztonság hatékony és ésszerű megvalósítása érdekében meghatározzuk, hogy a rendszerek és folyamatok mely elemei szorulnak védelemre és milyen típusú biztonsági kockázatok ellen kell fellépnünk.

Tovább

Biztonságtervezés

A biztonsági kockázatok feltárása után segítünk a megfelelő biztonsági célok kijelölésében, a célszerű megoldások specifikálásában, technológiák kiválasztásában, valamint a megvalósítás rövid, közép és hosszú távú tervezésében.

Tovább

Megvalósítás támogatás

Kiberbiztonsági szakértőként részt veszünk a technológiai környezet fejlesztésében, folyamatok szabályozásában, a megfelelő beszállítók kiválasztásában, a megoldások átadás-átvételi ellenőrzésében, biztonsági tesztelésében.

Tovább

Kutatás + Fejlesztés + Innováció

Akadémiai és üzleti együttműködő partnereinkkel aktív szerepet vállalunk a jövő kiberbiztonsági kihívásainak feltárásában és az ezekre adott válaszok megfogalmazásában, elősegítve a kibertér biztonsági állapotának erősítését.

Tovább