Fókuszterületek

Legyen szó kritikus informatikai, vagy kiberfizikai rendszerek biztonságáról, adatbiztonságról, vagy a magyar jogi környezetnek és a nemzetközi előírásoknak való megfelelésről, nálunk megtalálod a megoldást kiberbiztonsági kihívásaidra.

Versenypiac

A kiberbiztonsági incidensek azonnal érezhető pénzügyi, működésbeli és kiemelt reputációs kockázatot jelentenek a versenypiaci szereplőknek. Egy folyamatosan fejlesztett, kockázatarányos információbiztonsági rendszer megléte segít megőrizni a piaci pozíciót.
Tovább
Versenypiac - Thumbnail Versenypiac - Thumbnail Backdrop

Ipar 4.0

Az ipari rendszerek növekvő digitalizációjából fakadóan eddig nem tapasztalt kiberbiztonsági kihívásokkal kell megküzdeniük az ipari szereplőknek. Ezek a rendszerek speciális biztonsági megerősítésekre szorulnak a szaporodó kibertámadások miatt.
Tovább
Ipar 4.0 - Thumbnail Ipar 4.0 - Thumbnail Backdrop

Állami szektor

A széleskörű közfeladatokat ellátó állami szférának a jogi környezetéből fakadóan kiemelkedő biztonsági képességekkel kell rendelkeznie, hiszen ezeket a kritikus szolgáltatásokat emberek ezrei használják a mindennapok során.
Tovább
Állami szektor - Thumbnail Állami szektor - Thumbnail Backdrop

Gyártók

Minden gyártónak célszerű szigorú biztonsági követelményeket érvényesítenie a fejlesztés során ahhoz, hogy termékei a kiberfenyegetésekkel szemben is ellenállóak legyenek. Ezen előírások meghatározása és implementálása speciális szakmaiságot igényel.
Tovább
Gyártók - Thumbnail Gyártók - Thumbnail Backdrop

Kutatás-fejlesztés

A digitalizációval járó kihívások a gazdaság, a társadalom és a technológia minden területén érzékelhetőek. A kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységeink az aktuális technológiai trendek megértésén keresztül a jövő kiberbiztonsági kihívásaira keresik a válaszokat.
Tovább
Kutatás-fejlesztés - Thumbnail Kutatás-fejlesztés - Thumbnail Backdrop