Rólunk

Filozófiánk

Azoknak, akik komolyan veszik azt, amit csinálnak van vesztenivalójuk! A hírnevük, az üzleti adataik, a folyamataik működése, a partnerkapcsolataik vagy éppen a szoftverükbe vetett piaci bizalom felbecsülhetetlen értéket képviselnek. Az élvonalban kötelező a folyamatos innováció, technológiai fejlesztés, melynek fókuszában a vevők gyorsabb, kényelmesebb, újabb és újabb szolgáltatásokkal történő kiszolgálása áll. Ebben a versenyben azonban hajlamosak vagyunk megfeledkezni a veszélyekről: a kiszivárgó személyes adatokról, jelszavakról, a működésképtelenné tett rendszerekről, zárolt adatbázisokról, vagy ami adott esetben még veszélyesebb lehet a támadó kontrollja alá vont rendszerünk támadófegyverré válhat más szervezetek ellen irányuló támadásban…

Akár fejleszt, akár üzemeltet, akár szolgáltat, akár felhasznál, a gyors növekedési célok elérése mellett gondoskodni kell a hosszú távú, stabil prosperitás fenntartásról is.

A mi küldetésünk: biztonságosabbá tenni a világot!

 Munkatársaink nap mint nap hibák után kutatnak, rendszereket vizsgálnak, weboldalakat tesztelnek, szoftver forráskódot elemeznek, IT folyamatokat világítanak át. Teszik mindezt azért, hogy a megrendelőink felkészülten nézzenek szembe az informatikai fenyegetésekkel, hatékonyan csökkentsék az incidensek kialakulásának kockázatát.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a feladat nagyfokú szakértelmet, hosszú távú elköteleződést és diszkréciót igényel. Mi elkötelezettek vagyunk a hosszú távú partnerkapcsolatok iránt. Hisszük, hogy az üzleti siker nem a pillanatnyi profitban, hanem a stabil, elégedett ügyfélkapcsolatokban érhető tetten.

Belső értékláncunk elemei:

  • Pontos igényfelmérés: Minden releváns érintett felkutatása, pontos igényspecifikáció, ügyféloldali jóváhagyás.
  • Értékteremtés: Specifikált igények, testre szabott megoldások, használható eredmények
  • Átlátható működés: Pontosan definiált projektek, rendszeres státuszok, korrekt riporting, világossá tett kockázatok.
  • Magas minőség: Korszerű technológiák, magas kompetencia, nemzetközi módszertanok.
  • Korrekt díjszabás: Díjazásunkat az ágazati átlag középértékére hangoljuk, így Ön versenyképes áron kaphat magas szintű szolgáltatást.
  • Széles körű szakértői kapcsolati háló: A változó kapacitás, és kompetencia-igényeket rugalmasan tudjuk kiszolgálni.

Amennyiben úgy érzi, hogy Önnek is van vesztenivalója, és nem biztos abban, hogy mindent megtett a védelme érdekében, legyen akár fejlesztő, üzemeltető, szolgáltató vagy felhasználó, keressen minket bizalommal!

Alverad Technology Focus Kft.

Tel: +36 1 550 7557
E-mail: info@alverad.hu
Székhely: 1119 Budapest, Andor utca 21.c
Kiberbiztonsági vizsgálólaboratórium:
1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. II. ép. 1.emelet
Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 104.

LinkedIn