Közbeszerzés

Cégünk a DKÜ által kiírt keretmegállapodások közül konzorciumi tagként vesz részt az informatikai rendszerekhez kapcsolódó szolgáltatások (ITSZ), minőségbiztosítási tevékenységek (ITMB), valamint IT biztonsági termékek és szolgáltatások (ITBT) keretmegállapodásaiban.

Ez a konzorciumi tagság alkalmassá teszi az Alverad-ot teljes kiberbiztonsági portfóliójának közbeszerzés hatálya alá eső szervezetek számára történő szállításra.

 

A DKÜ rendszere lehetővé teszi, hogy az állami költségvetésből gazdálkodó vállalatok és a többségi állami tulajdonú gazdasági társaságok egyszerűsített közbeszerzési eljárás útján vehessenek igénybe informatikai szolgáltatásokat.

Ez megkönnyíti számukra a kínálat versenyeztetését anélkül, hogy minden közbeszerzést újra meg kellene hirdetniük, miközben megbízható kivitelezők és szolgáltatások közül válogathatnak.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda alatt a DKÜ-vel történő együttműködés is validálja képességeinket, szakmaiságunkat és professzionalizmusunkat. Mutatja, hogy az Alverad mind képességben, kapacitásában és szakértelemében is méltó arra, hogy kiemelt megbízásokat is biztonsággal vehessenek igénybe az ügyfeleink.

Aktív közbeszerzési keretmegállapodásaink

Informatikai rendszerek tervezéséhez, megvalósításához és bevezetéséhez kapcsolódó szakértői szolgáltatások nyújtása

Hazai(DKMNY01ITSZ21)/ Európai uniós (DKMNY01ITSZE21) forrásból

IT biztonságtechnikai termékek és szolgáltatások (DKM01ITBT21)

Auditok (elemzések, kockázat felmérések, dokumentálás)

Biztonsági felügyelet

Vizsgálatok (betörési, sebezhetőségi, sérülékenység)

Információbiztonsági tanúsító audit (termék, rendszer, szoftver)

Informatikai rendszerek fejlesztéséhez kapcsolódó minőségbiztosítási szolgáltatások nyújtása

Hazai(DKMNY01ITMB21)/ Európai uniós (DKMNY01ITMBE21) forrásból