Speciális képességek

Az Alverad minősítései, hivatalos felhatalmazásai alátámasztják, hogy cégünk kiemelt figyelmet fordít a fejlődésre, a munkafolyamatok minőségére és az ügyféligények magasfokú teljesítésére. Ezek a céges képességek rávilágítanak arra, hogy szervezetünk komolyan veszi az ügyfelek adatainak védelmét és megalapozott folyamatokat alkalmaz, melyek egyfajta garanciaként szolgálnak.

Kiberbiztonsági vizsgálólabor

Cégünk akkreditált kiberbiztonsági vizsgálólaboratóriumként működik, amelyet a Nemzeti Akkreditáló Hatóság (NAH) akkreditál és rendszeresen felülvizsgál. Így biztosítjuk, hogy felkészült szakemberek a megfelelő módszerek mentén állítják elő az elvárt eredménytermékeket.

Vállalati képességek

Nemzetbiztonsági megfelelőség
Cégünk és munkatársai rendelkeznek nemzetbiztonsági átvilágítással, így alkalmasak vagyunk minősített adatokat érintő projektekben való részvételre. Továbbá nemzetbiztonsági védelem alá eső szervezetek elektronikus információs rendszerein is végezhetünk sérülékenységvizsgálatot.
ISO megfelelés
Megfelelünk az ISO 9001:2015 és ISO/IEC 27001:2022 szabványoknak, ami alátámasztja, hogy szabályozott, folyamatosan fejlesztett működési folyamatokkal és átgondolt, kockázatarányos, egyenszilárd információbiztonsági környezettel rendelkezünk.
NATO beszállításra alkalmasság
A HM Védelemgazdasági Hivatal által lefolytatott eljárás eredményeként megkaptuk a “NATO Beszállításra Alkalmas” minősítést, ami felhatalmaz minket arra, hogy az Észak-atlanti Szerződés tagállamainak szintjén honvédelmi és katonai célú beszerzéseken részt vegyünk.
Igazságügyi szakértői képességek
Cégünk szerepel az Igazságügyi Minisztérium által fenntartott Igazságügyi szakértői névjegyzékében, ami feljogosít minket arra, hogy bírósági eljárások során akár perdöntő műszaki szakvéleményeket is kiállítsunk.

Személyes minősítések

A kiemelkedő szakmai teljesítés kulcsa a magasan képzett szakembereinkben rejlik. Hiszünk a folyamatos fejlődésben és mindent megteszünk annak érdekében, hogy kollégáink naprakész kiberbiztonsági ismeretekkel rendelkezzenek.

Közbeszerzés

Cégünk több, a DKÜ által kiírt keretmegállapodásban is konzorciumi tagként vesz részt. Ezen keretek mentén cégünk alkalmas rá, hogy a DKÜ rendelet hatálya alá eső szervezetek számára teljes kiberbiztonsági portfólióját nyújtsa.

NIS2

Cégünk szakértői több éves tapasztalattal rendelkeznek az információbiztonsági követelmények vizsgálatában és auditálásában, gyakorlati kivitelezében és élhető implementálásában, így biztosítva az ügyfeleink számára az elvárásoknak történő megfelelést.